Szolgáltatásaim

Weboldal készítés

A világon minden harmadik háztartás, összesen több mint 600 millió család böngészik az interneten. És ez a szám évről évre emelkedik! Nincs még egy olyan reklámozási technológia, ami ekkora embertömeghez juttathatja el szolgáltatásait, termékeit. Egy látványos, felhasználóbarát weboldal a megfelelő SEO-val (keresőoptimalizálás), nap, mint nap potenciális ügyfelek százainak, mutathatja be vállalkozását. Ilyen lehetőséget egyszerűen nem szabad kihagyni. Mindemellett egy komoly vállalkozás megjelenésének alapeleme egy látványos weboldal. Mindezt elérhető áron, és a lehető legjobb ár/érték arányban kínálom Önnek, legyen akár egyéni kisvállalkozása, vagy nagy cége komplex igényekkel. Megalkotom a büdzséjéhez mérten a legmegfelelőbb, maximális hatékonyságú, látványos, modern webes megjelenési formát.

Weboldal kezelés

Weboldalakat nem elég elkészíteni és megjeleníteni. Rengeteg háttér feladat szükséges a tökéletes és biztonságos működéshez és tökéletes megjelenéshez. Rendszeres biztonsági mentések, rendszer és bővítmény frissítések, ontime monitorozás, tárhelykezelés, kiberbiztonság stb. Mind mind komplikált és ismeretlen feladat a legtöbb ügyfelem számára, akik szeretnének inkább üzletükre fókuszálni az ehhez hasonló ‘problémák helyett. Leveszem a válláról ezt a terhet! Meglévő és új ügyfeleimnek is ajánlom webmester csomagom, amely a tartalmazza a weboldalak karbantartásához szükséges összes feladatot egy éves előfizetési díj fejében.

Reklámgrafika

Weboldal készítés és üzemeltetés mellett reklámgrafikai munkáit is rám bízhatja! Több mint 25 éves szakmában töltött tapasztalattal örömmel vállalom új logója, cégarculata megtervezését, és minden egyéb cége működtetéséhez elengedhetetlen reklám anyag grafikai tervezését. Névjegykártyák, szórólapok, prospektusok, éttermi menük, plakátok, katalógusok, üzlet- és járműdekoráció tervek, ajándéktárgyak stb. Mondja el mire van szüksége, és segítek! 

Virtuális asszisztens

A weboldalak működtetése rengeteg extra feladatot adhat a vállalkozóknak és cégeknek, erre nyújtok megoldást a virtuális asszisztens szolgáltatással. Ha bármilyen kiszervezhető feladatra keres vállalkozót, lépjen kapcsolatba velem és kérjen árajánlatot! Rövid határidővel és kedvező óradíjjal vállalom weboldala, webáruháza tartalomkezelését, termékek, létrehozását, feltöltését, aktualizálását, importját, képek szerkesztését, email fiókok karbantartását és egyéb adminisztrációs munkái elvégzését.

Tartalom másolás blokkolva!