Weboldal Készítés

Gyors és könnyen kezelhető megoldások

Legtöbb weboldalam WordPress rendszerben készül, melynek előnyei a következők:

• GYORS ÉSKÖLTSÉGHATÉKONY
kész rendszernek köszönhetően a programozói munka nagy része megspórolható. Emiatt olcsóbb és gyorsan elkészíthető új weboldala.

• KÖNNYEN TESTRESZABHATÓ
bővítményeknek köszönhetően könnyen hozzáadhatók új funkciók és elemek a weboldalához, nincs szükség költséges és időigényes fejlesztő munkára.

• KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG
egyszerű vezérlőpultjának és könnyen tanulható tartalomkezelő rendszerének köszönhetően Ön is könnyen megtanulhatja tartalmának kezelését, létrehozását, blogja vagy webáruháza kezelését.

• BIZTONSÁG
rendszeres frissítéseinek köszönhetően weboldala mindig maximális biztonsággal üzemelhet.

Testreszabott ajánlatok

Bármekkora büdzsével is rendelkezik, megalkotom Önnek a pénztárcájához mérten lehető legprofesszionálisabb weboldalt. Induló vagy kisvállalkozásoknál igen fontos a kiadások minimalizálása, 1 oldalas, vagy kész WordPress sablonokra épülő megoldásokkal kis költségvetéssel is látványos weboldallal kezdhet neki új üzletének

STARTER

60.000 FT-tól

RAPID

90.000 FT-tól

PRO

150.000 FT-tól

WEBSHOP

200.000 FT-tól

TECHNOLÓGIA

Minden oldalam mobilbarát, responsive techológiával készül, ami felismeri az eszköz kijelzőjének méretét és ahhoz igazítja weboldalai elemeit. Amikor ügyfele egy okos telefonon vagy tableten nyitja meg oldalát, tökéletes olvasható, optimalizált, a képernyő szélességéhez igazodó változatát látja meg. Így rögtön a tartalomra koncentrálhat, ahelyett hogy zoomolással és tekergetéssel kelljen olvashatóvá tenni a tartalmat, mint ahogy az a régi, elavult oldalaknál jellemző. A formok és egyéb fontos elemek is maximálisan kompatibilisek a mobil eszközök böngészőivel, így ügyfelei nem futnak bosszantó, nem működő vagy nem megjeleníthető elemekbe. Ez ma már alapvető, hogy weboldala tökéletesen reprezentálja vállalkozása professzionalitását!

Az összes általunk kezelt weboldalt ellátjuk SSL tanúsítvánnyal így látogatóik biztonságos kódolt, csatornán keresztül böngészhetik weboldalát, biztonságosan regisztrálhatnak és fizethetnek, anélkül hogy személyes adataik illetéktelen kezekbe kerülhetnének.

Teljeskörű szolgáltatás

Az első konzultációtól weboldala végső üzembe állításáig, minden szükséges teendőt elvégzek. Öntől csak álmai, tervei, elképzelései megosztását és a szükséges elemek, szövegek, képek rendelkezésre bocsájtását várom. Csak a tartalom kialakításban kérem segítségét, hiszen szakmájához, üzletéhez Ön ért a legjobban. Minden más feladatot leveszek a válláról a fejlesztés során. Regisztrálom és beállítom az Ön által kiválasztott domain nevet, tárhely szolgáltatást; feltelepítem és tesztelem új weboldalát; elvégzem az összes szükséges és fontos regisztrációkat (Google Analytics, Map, Webmaster Tools, stb.); összekapcsolom oldalát meglévő Facebook, Instagram, Twitter, stb. fiókjaival; esetleg létrehozzom azokat, ha még nem rendelkezik velük.

Mindezek után átadom Önnek az összes weboldallal kapcsolatos regisztráció adatait, jelszavait, valamint a teljes állományt – sok szolgáltatóval ellentétben, akik a későbbi haszon reményében visszatartják ezeket ügyfeleiktől. Garanciát vállalokk az oldal 100%-os, hibátlan működésére, az esetlegesen felmerülő – nem felhasználói hibából eredő – problémákat kijavítom. Az oldal elindítása után is rendelkezésére állok, bármilyen jellegű karbantartás, fejlesztés, módosítás is szükségeltetik!

Keresőoptimalizálás

A SEO (keresőoptimalizálás) a weboldal készítés egyik legfontosabb eleme. Hiába rendelkezik egy gyönyörű weboldallal, ha az a keresők szempontjából láthatatlan. Itt jön elő a legtöbb probléma, ha nem szakmabeli, amatőrök által készíti el weboldalát. Ők ugyanis ezt a fontos részét a szakmának nem ismerik, így nem is foglalkoznak vele. Az általam készített weboldalak maximálisan megfelelnek összes népszerű keresőmotor standardjainak. Gondosan ügyelek az összes onsite SEO elem létrehozására és beállítására, hogy weboldala maximálisan keresőbarát legyen, és tökéletes megjelenést biztosítson a közösségi médiában is. Elkészítés után elvégzek minden alapvető lépést, indexelést minden ügyfelem részére, árkategóriától függetlenül, valamint további extra keresőoptimalizálási opciókat kínálunk, hogy weboldala a lehető leghamarabb maximális hatékonysággal működjön. Segíthetek kialakítani a célokat, megtalálni a legfontosabb kulcsszavakat, hogy weboldala eljuthasson potenciális ügyfeleihez, és azok az elsők között találjanak oldalára. Ha csak egy egyszerű, olcsó weblapot rendel tőlem, akkor is a maximális eredményességre törekszem. Ügyfeleim sikere elsődleges szempont és oldalaim teljesítése presztízskérdés számomra!

Tartalom másolás blokkolva!